Doelstellingen

De partners willen de uitdagingen oppakken en binnen vier jaar de eerste studenten opleiden met een passend profiel dat aansluit bij de ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Zij doen dat met de volgende missie en visie.

Missie

Voldoende studenten “Excellent” Vastgoedonderhoud opleiden voor de arbeidsmarkt van morgen.

Visie

Intensieve en duurzame samenwerking tussen Nimeto en partners uit de vastgoed- en onderhoudsbranche levert de gewenste excellente medewerkers op waar de sector behoefte aan heeft.

Ze doet dat door zich te richten op de volgende vier speerpunten:

  • Vernieuwen Opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud. De opleiding wordt op basis van het nieuwe kwalificatie dossier Kaderfunctie Afbouw, Onderhoud en Interieur vernieuwd en modulair ingericht zodat de opleiding inhoudelijk in zowel theorie als praktijk blijvend aansluit op de wensen van de bedrijven en organisaties in de sector. De opleiding wordt daarbij ook geschikt gemaakt voor de doelgroep werkenden bij de bedrijven..
  • Vernieuwen en versterken van de leeromgeving tot Excellente leeromgeving. Hierbij wordt de leeromgeving zo ingericht dat leren op verschillende manieren mogelijk wordt: – leren in de praktijk- en werkruimten van Nimeto (ingericht zoals bij bedrijven gangbaar is); – leren in de beroepspraktijk bij de bedrijven; – leren in de digitale omgeving waardoor leren op afstand mogelijk wordt. De ontwikkelde modules kunnen via deze leerroute door zowel studenten als werknemers gevolgd worden.
  • Ontwikkeling netwerk excellent menselijk kapitaal. De kennis over vastgoedonderhoud zit vooral bij de (branche)organisaties en de bedrijven. De studenten kunnen in hun opleiding beschikken over het netwerk van experts die via gastlessen, seminars of via de digitale leeromgeving beschikbaar zijn.
  • Verhogen van de instroom voor Projectmanager Vastgoedonderhoud. Er is behoefte aan meer instroom van studenten met het, door de sector, gewenste profiel. Dat betekent dat er studenten geworven moeten worden met een vmbo T of havo diploma. De partners willen inzetten op een landelijke campagne waarmee de instroom verhoogd wordt.

Nieuwsbrief

NIEUWS

01
nov
Excellent Vastgoedonderhoud

Waar draait het om bij Excellent Vastgoedonderhoud? Bekijk nu de recente film.

01
nov
Pak je kans, volg de opleiding Excellent Vastgoedonderhoud!

Elk gebouw heeft specialisten nodig die nadenken over innovatieve onderhoudsadviezen zijn hierbij van groot belang. Wil jij zo’n specialist worden?

PARTNERS