Opleiding

Voor een Projectmanager Vastgoedonderhoud binnen de bouw- en onderhoudsbranche of makelaardij ligt de weg voor een kansrijke en uitdagende toekomst open. Bedrijven zijn dringend op zoek naar afgestudeerden Excellent Projectmanager Vastgoedonderhoud van Nimeto Utrecht.

VMBO

Studenten die hun VMBO hebben afgerond kunnen zich aanmelden voor de opleiding Excellent Projectmanager Vastgoedonderhoud.

HAVO

Studenten die afkomstig zijn van de HAVO zijn toelaatbaar wanneer minimaal een overgangsbewijs van het 3e jaar naar het 4e jaar wordt overhandigd. Voor de 3e jaars is er voor schooljaar 2017/2018 een profielwerkstuk Vastgoedonderhoud beschikbaar.

MBO

Studenten die een MBO niveau 2 of niveau 3 hebben behaald zijn toelaatbaar. Voor niveau geldt daarbij dat versneld studeren tot één van de mogelijkheden behoort.

HBO

Na het behalen van het diploma Excellent Projectmanager Vastgoedonderhoud behoort verder studeren op HBO niveau tot één van de mogelijkheden. Bij de HBO opleiding Built Environment wordt de student opgeleid tot een breed georiënteerde ingenieur. Veel functies zijn dan voorhanden, bijvoorbeeld als bouwkundig adviseur, ontwerper Building Information Modeling (BIM), projectleider of procesmanager.

Nieuwsbrief

NIEUWS

01
nov
Excellent Vastgoedonderhoud

Waar draait het om bij Excellent Vastgoedonderhoud? Bekijk nu de recente film.

01
nov
Pak je kans, volg de opleiding Excellent Vastgoedonderhoud!

Elk gebouw heeft specialisten nodig die nadenken over innovatieve onderhoudsadviezen zijn hierbij van groot belang. Wil jij zo’n specialist worden?

PARTNERS